spa-master-kondecioner-rosa-sm118_conditioner-png
spa_master_balsams_970ml-png.7
samponi-pro-kadernici-pg7

SPA Master ROSES Line-Hydratační Kondicionér na vlasy s výtažky z Bulharské růže -970ml

Product SKU:
3800010521543
Product Weight:
970 KG
Product Packaging:
970 ml
Product in stock:
2
Product Availability:
na sklade
Šampon pro Profesionální a domácí použití
Variant price modifier:
Base price with tax: 239 Kč
Sales price: 239 Kč
Discount:
Ask a question about this product

 

Hydratační  Kondicionér na vlasy 

Obsahuje jedinečný komplex rose-oil – výtažek z Bulharské růže obohacený s tři druhy olejů – racinový, kokosový a z pšeničních klíčků.

Inovační kondicionér silplex přídává hedváný lesk a hebkost.

POUŽITÍ: Naneste rovnoměrně na vlhké vlasy, masírujte a důkladně opláchněte teplou vodou.

Pro zesílení obnovujícího účinku opakujte výše uvedený postup a nechte pěnu působit 1-2 min. Důkladně opláchněte teplou vodou.

O Bulharské růži

Její původ je opředen mnoha legendami. Prokazatelně se růže pěstovaly už ve starověkém Egyptě, kde mumie byly balzamovány růžovým olejem. 

Před staletími byla růže přivezena na území Bulharska, kde se vlivem unikátních klimatických podmínek postupně stala výrazně se odlišujícím druhem olejnatých růží.

Výtažek z Bulharské růže obsahuje vzácný esenciální bulharský růžový olej, celosvětové měřítko kvality.

Růžový olej (nesprávně růžová voda) je kosmetická a farmaceutická surovina, esenciální olej. Růžový olej (rose oil) a růžová voda (rose water) jsou přírodní produkty, které se získávají destilací olejnaté růže Rosa Damascena, která se nazývá "královna květů".

Jde o přírodní biologický extrakt vyrobený z okvětních lístků dvou druhů růžového keře.

K výrobě růžového oleje je možno použít dva druhy růží, jedním z nich je druh Rosa Damascena flos – růže damascénská, pěstovaný zejména v Bulharsku, druhým z nich pak Rosa centifolia, neboli růže stolistá, která se pěstuje zejména v jižní Francii.

V růžovém oleji prý bylo izolováno přibližně 300 různých chemických látek, které mají jedinečný vliv na lidský organismus.Mají výrazné antibakteriální a protizánětlivé účinky.

Růžový olej představuje přírodní produkt získávaný speciální vodně-parní technologií svěžích květů olejové růže nazývané také jako "Rosa damascena Mill". Olejová růže se pěstuje na růžových farmáchkde jsou vytvořeny specifické podmínky pro její růstNa jeden kilogram růžového oleje je zapotřebí 3,5 tuny růžových květů a ke jeho konečné výrobě třeba dalších 283 komponentůBulharský růžový olej je ve světě známý svými výbornými vlastnostmi a vysokou kvalitou.

Se svým hydratačním a tonizujícím účinkem jsou ideálním prostředkem na čištění a hydrataci pleti a její zjemnění. Zároveň regenerují poškozené tkáně a zpomalují stárnutí. Vůně růžového oleje pomáhá přemoci stres a deprese a je zároveň silné afrodiziakum. Růžový olej se používá v parfémech a kosmetice světoznámých značek.

Není jasné, proč v nás právě vůně růží vyvolává tak silné emoce. Může to být tím, že růže,  "královna květů"je květ velmi elegantní a něžný. Právě růžový olej získávaný z těch nejušlechtilejších květů růží patří k nejoblíbenějším složkám používaných při výrobě parfémy, plet'ové,tělové a vlasové kosmetiky. Zároveň patří i mezi složky nejdražší. Ty nejkvalitnější růže rostou v Bulharsku, zvláště pak v údolí Kazanlyk, a kvetou pouhých 30 dní v roce. Vytváří se z nich absolué, což je vůbec nejčistší a nejkoncentrovanější forma vonné esence.