fbpx
  • 2
  • 2
  • 3
  • 4
  • lavandule
Spa Master Roses Line Kondicionér s Růžový olej Spa Master Roses Line Kondicionér s Růžový olej
Spa Master Roses Line Kondicionér s Růžový olej
rosa-samponi-profi-png7

Spa Master Roses Line Kondicionér s Růžový olej - 200 ml

Kód:
3800010521376
Balení:
200 ML
Počet kusů skladem:
-2
Dostupnost produktu:
Není Skladem
pro profesionální a domácí použití.
Základní cena s DPH179 Kč
Prodejní cena98 Kč
Sleva-81 Kč
Není Skladem
Dotaz na produkt

Hydratační Kondicionér na vlasy 

Obsahuje jedinečný komplex růžový olej – výtažek z Bulharské růže obohacený s tři druhy olejů – racinový, kokosový a z pšeničních klíčků.

Inovační kondicionér silplex přídává hedváný lesk a hebkost.

Použití: Naneste masážními pohyby na čisté a vlhké vlasy. Nechte působit 1-2 min. A důkladně opláchněte teplou vodou.

O Bulharské růži

Její původ je opředen mnoha legendami. Prokazatelně se růže pěstovaly už ve starověkém Egyptě, kde mumie byly balzamovány růžovým olejem. 

Před staletími byla růže přivezena na území Bulharska, kde se vlivem unikátních klimatických podmínek postupně stala výrazně se odlišujícím druhem olejnatých růží.

Výtažek z Bulharské růže obsahuje vzácný esenciální bulharský růžový olej, celosvětové měřítko kvality.

Růžový olej (nesprávně růžová voda) je kosmetická a farmaceutická surovina, esenciální olej. Růžový olej (rose oil) a růžová voda (rose water) jsou přírodní produkty, které se získávají destilací olejnaté růže Rosa Damascena, která se nazývá "královna květů".

Jde o přírodní biologický extrakt vyrobený z okvětních lístků dvou druhů růžového keře.

K výrobě růžového oleje je možno použít dva druhy růží, jedním z nich je druh Rosa Damascena flos – růže damascénská, pěstovaný zejména v Bulharsku, druhým z nich pak Rosa centifolia, neboli růže stolistá, která se pěstuje zejména v jižní Francii.

V růžovém oleji prý bylo izolováno přibližně 300 různých chemických látek, které mají jedinečný vliv na lidský organismus.Mají výrazné antibakteriální a protizánětlivé účinky.

Růžový olej představuje přírodní produkt získávaný speciální vodně-parní technologií svěžích květů olejové růže nazývané také jako "Rosa damascena Mill". Olejová růže se pěstuje na růžových farmáchkde jsou vytvořeny specifické podmínky pro její růstNa jeden kilogram růžového oleje je zapotřebí 3,5 tuny růžových květů a ke jeho konečné výrobě třeba dalších 283 komponentůBulharský růžový olej je ve světě známý svými výbornými vlastnostmi a vysokou kvalitou.

Se svým hydratačním a tonizujícím účinkem jsou ideálním prostředkem na čištění a hydrataci pleti a její zjemnění. Zároveň regenerují poškozené tkáně a zpomalují stárnutí. Vůně růžového oleje pomáhá přemoci stres a deprese a je zároveň silné afrodiziakum. Růžový olej se používá v parfémech a kosmetice světoznámých značek.

Není jasné, proč v nás právě vůně růží vyvolává tak silné emoce. Může to být tím, že růže,  "královna květů" je květ velmi elegantní a něžný. Právě růžový olej získávaný z těch nejušlechtilejších květů růží patří k nejoblíbenějším složkám používaných při výrobě parfémy, plet'ové,tělové a vlasové kosmetiky. Zároveň patří i mezi složky nejdražší. Ty nejkvalitnější růže rostou v Bulharsku, zvláště pak v údolí Kazanlyk, a kvetou pouhých 30 dní v roce. Vytváří se z nich absolué, což je vůbec nejčistší a nejkoncentrovanější forma vonné esence.